Bankwezen en financiële sector

   We bieden aangepaste oplossingen om
  complexe en uitgebreide beveiligings-,
 veiligheids- en communicatie-uitdagingen
te beheren.

Bankwezen en financiële sector

// Bankbeveiliging en oplossingen voor de financiële sector

Aangepaste oplossingen voor elk beveiligingsniveau

 

We bieden veiligheidsoplossingen voor de het bankwezen die verder gaan dan de traditionele oplossingen. Dit doen wij door technologieën voor risicobeheer, beheer van veiligheidsoplossingen die mensenlevens kunnen redden en veiligheidsbeheer te integreren om bedrijfskosten te verminderen.

Deze oplossingen, zoals toegangscontrole, inbraakdetectie en permanente bewaking bieden financiële instellingen ondersteuning bij het beheren van fraude- en aansprakelijkheidskwesties, inbraakrisico's, ontvoeringen, geweld en de bedrijfscontinuïteit.

We kunnen deze oplossingen aanpassen om te voldoen aan de uitgebreide en erg complexe veiligheidsvereisten van elk type organisatie. Dit geldt zowel voor filiaalnetwerken als hoofdkantoren en operatiecentra. Onze internationale ervaring in de beveiliging van de financiële sectoren zal uw investeringen optimaliseren.

Onze aangepaste oplossingen en voordelen voor het bankwezen en de financiële sector

Alarmtechnologieën die mensenlevens kunnen redden

We gaan verder dan alarmdetectie voor faciliteiten en bieden u alarmtechnologieën die op uw netwerk kunnen communiceren, betrouwbare alarmmeldingen die kunnen uitzenden en u van onmiddellijke bewaakte ondersteuning en aangepaste rapporten kunnen voorzien. Deze vernieuwingen in bankbeveiliging kunnen in geval van nood mensenlevens redden.

Lees meer over inbraakdetectie

Opties voor identiteitsbeheer en toegangscontrole

Onze standalone en volledig geïntegreerde oplossingen voor elektronische toegangscontrole maken het voor u mogelijk om onbevoegde toegang tot beveiligde zones in uw bedrijf te voorkomen en gegevens over uw traffic intelligence te verzamelen en te analyseren. We bieden toepassingen voor het middenkader met standaard features zoals video surveillance / CCTV en bewaking daarnaast ook robuuste systemen voor meerdere beheerders.

Lees meer over toegangscontrole

Permanente beheerde video en bewaking

We bieden een host van video surveillance en video-opslagservices die proactieve detectie en verbeterde onderzoeksmogelijkheden mogelijk maken via de analyse van video-inhoud, video analytics of permanente bewaking. Hierdoor u uw voorzieningen in het oog houden en uw kosten tot een minimum kunt beperken.

Lees meer over video surveillance en CCTV

Brandbeveiliging voor essentiële bedrijfsactiviteiten

Dagelijks zijn er miljoenen financiële transacties afhankelijk van een elektronische infrastructuur. Een ongepland defect door een brand kan dan ook dramatische gevolgen hebben voor klantenrelaties en de bedrijfscontinuïteit. Ons solide en betrouwbare aanbod van geïntegreerde (brand)veiligheids- en beveiligingssystemen is zeer geschikt om in installaties met een speciaal risico te gebruiken. Op die manier kunnen omgevingen en bedrijfsactiviteiten met een hoog risico en een hoge waarde worden beschermt.

Lees meer over brandbeveiliging

Waarom kiezen voor Johnson Controls voor het bankwezen en de financiële sector?

We helpen organisatorische veerkracht en inspanningen bij de naleving van reglementen te ondersteunen met een uitgebreid aanbod van hoogwaardige bedrijfsbeveiligingsoplossingen, gecombineerd met betrouwbare training en ondersteuning. We nemen het voortouw bij normen en regelgevingen, waarbij we u helpen om geavanceerde systemen te configureren, integreren, implementeren en onderhouden om mogelijke veiligheidsincidenten op te lossen. Voordelen voor financiële instellingen zijn:

  • Betrouwbaarheid: de betrouwbaarheid van Johnson Controls als een ervaren speler op de internationale markt.
  • Integratie: we helpen om (brand)veiligheids- en beveiligingsoplossingen te integreren binnen uw bestaande bank- / institutionele processen.
  • Consultancy: we helpen om risicobeoordeling uit te voeren, de laatste technologieën te beoordelen en de juiste oplossingen te kiezen die zijn aangepast aan uw behoeften.
  • Veerkracht: we helpen u om de nieuwste normen voor instellingen na te leven door beleidslijnen en programma's te ontwikkelen en te implementeren die niet enkel fysieke middelen en mensen moeten beschermen, maar daarbij ook aan wettelijke eisen moeten voldoen.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_07.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken