Gezondheidszorg

     We bieden oplossingen voor security
    management op maat aan, om in de
   unieke, complexe behoeften van
  instellingen in de gezondheidszorg te
 voorzien - ziekenhuizen, verpleeghuizen
en zorgvoorzieningen.

Gezondheidszorg

// Geïntegreerde oplossingen voor de gezondheidszorg

Beschermen van alle zorgomgevingen op een slimme manier

Naast een veilige en beveiligde omgeving bieden, moeten de gezondheidsinstellingen van vandaag efficiënt kunnen werken terwijl ze om dienen te gaan met complexe en evoluerende wettelijke vereisten. Gezondheidsvoorzieningen, verpleeghuizen en ziekenhuizen hebben de neiging om verspreide voorzieningen te hebben, waardoor het moeilijk is om, zonder ongemakken of onderbrekingen, de toegang te controleren.

In deze sector is het van groot belang dat er een evenwicht is tussen de toegankelijkheid en de veiligheid van de patiënt. We combineren geavanceerde technologie met een ruime ervaring om beveiligings- en zorgoplossingen aan te bieden voor de gezondheidszorg en ook zorgcommunicatieoplossingen die in de behoeften van uw omgeving voorzien. Deze geïntegreerde oplossingen:

 • Beschermen mensenlevens en eigendommen
 • Streven het leven van wettelijke verplichtingen na
 • Verbeteren de bedrijfsefficiëntie
 • Verhogen de tevredenheid van patiënten
 • Beperken risico's en blootstelling tot aansprakelijkheid
 • Verlagen de kosten van uw levenscyclus

Onze aangepaste oplossingen en voordelen voor de gezondheidszorg

Geïntegreerde brandveiligheids- en beveiligingsoplossingen voor gezondheidsinstellingen

We werken met het beheer van uw gezondheidsvoorziening en -infrastructuur om oplossingen te begrijpen en te implementeren die in onmiddellijke en toekomstige behoeften voorzien. Onze technologische focus en toegewijde professionals voor de veiligheid, beveiliging en IT-integratie in de gezondheidszorg helpen u bij uw regelgevende, operationele, risicobeheers-, veiligheids- en dervingspreventieproblemen.

Lees meer over onze geïntegreerde oplossingen

Patiëntenbeheer

Dankzij compacte, IP-capabele en veilige communicatie via nurse call en informatieterminals voor kamers en de hoofdverpleegposten, kan het personeel meer tijd besteden aan individuen die ze moeten verzorgen. Onze dwaalbeheersystemen beschikken over meerdere installatieopties, schaalbaarheid en een modulair ontwerp zodat uw patiënten vrij kunnen bewegen en tegelijk maximaal beveiligd zijn.

Lees meer over zorgcommunicatie

Toegangsbeperking in uw zorgvoorziening

Toegangscontrolesoftware zorgt voor vastgelegde beveiligde zones/gebieden in een ziekenhuis of gezondheidsvoorziening. Aan de hand van badging software kunnen badges worden voorzien voor werknemers, medisch personeel, aannemers en zelfs verkopers. Goed uitgegeven toegangspassen kunnen toegang verlenen tot gepaste voorzieningen, gebouwen of alleen specifieke zones binnen een voorziening (gebaseerd op het verleende toegangsniveau), waarbij beveiligde zones zoals apotheken, archieven, centrale leverings- en onderzoeksklinieken enkel toegankelijk zijn voor bevoegd personeel.

Lees meer over onze oplossingen voor toegangscontrole

Waarom kiezen voor Johnson Controls in de gezondheidszorg?

Aan de hand van onze nieuwste technologie en jarenlange ervaring passen we onze zorgcommunicaties en veiligheidsoplossingen voor de gezondheidszorg aan, aan uw behoeften, kunt u kosten besparen en uw patiënten, bezoekers, personeel en eigendommen op een betrouwbare manier beschermen. Daarnaast kunt u voordeel halen uit:

 • Verbeterde levenskwaliteit van patiënten dankzij efficiënte verpleegzorg.
 • Maximale flexibiliteit en beveiliging door ronddwalende patiënten gemakkelijk te identificeren en te volgen.
 • Geoptimaliseerde proces-werkstromen, geminimaliseerde risico's en ondersteuning voor verpleegkundigen.
 • Geïntegreerde gegevensverzamelingssystemen met opbouwbeheerfuncties om alle evenementen op te volgen en te analyseren.
 • Beperkte onbevoegde toegang en bescherming van belangrijke zones.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_07.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Contact

Kom in contact:

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Klant- of technische ondersteuning
 • Upgrade uw beveiligingssysteem
 • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken