Infrastructuur

    We helpen de grondlaag van de
   hedendaagse economie, beveiliging en
  gezondheidszorg te beschermen terwijl
 we overtuigende bedrijfsvoordelen en
robuuste noodprocedures bieden.

Infrastructuur

// Beveiliging van infrastructuur

Beschermen van de basis van de hedendaagse economie, de veiligheid en gezondheid

In onze evoluerende omgeving worden we geconfronteerd met steeds meer uitdagingen. Wereldwijde urbanisatie, globalisatie en onderlinge afhankelijkheid van fysieke en digitale infrastructuur hebben invloed op onze maatschappij en economie, waardoor deze onderling afhankelijk worden van een veilige, functionele en kritische infrastructuur.

Dit heeft onder andere invloed op energieleveranciers, infrastructuur in transport en logistiek, ziekenhuizen, informatie- en communicatienetwerken en media-outlets. Deze essentiële infrastructuren zijn kwetsbaar voor een aantal criminele activiteiten zoals bedrijfsspionage, vandalisme, georganiseerde misdaad en terrorisme, maar ook voor natuurrampen en de eventuele gevolgen van een menselijke fout of technisch defect.

Met onze ruime ervaring en grondige kennis van het ontwerpen en implementeren van geïntegreerde systemen zorgen we ervoor dat we in de beveiligingsbehoeften van uw gespecialiseerde kritische infrastructuur kunnen voorzien. We bieden u met trots oplossingen aan die aan alle vereisten, regelgevingen en veiligheidsnormen voldoen.

Onze aangepaste oplossingen en voordelen voor infrastructuur

Integreren van beveiliging, noodcommunicatie en brandsystemen

Geïntegreerde systemen combineren meerdere (brand)beveiligingssystemen in één gecentraliseerde omgeving. Voordelen van deze aanpak omvatten het gebruik van:

 • Video surveillance om alarmverificatie te verbeteren
 • Prioritering van meldingen en dynamische en standaard bedrijfsprocedures om een gestroomlijnde communicatie tussen verantwoordelijken in geval van nood te verzekeren
 • Branddetectie en omroepinstallaties om problemen vroegtijdig te identificeren en een gecoördineerde en tijdige reactie te verzekeren
 • Toegang tot essentiële voorzieningen en perimeter detectie om alle toegangspunten te controleren en om onbevoegde geen toegang te verlenen

Lees meer over onze geïntegreerde oplossingen

Real-time, praktijkgerichte informatie

De integratie van meerdere systemen met nieuwe en oudere technologieën kan ervoor zorgen dat gegevens in real-time informatie omgezet kunnen worden. Door video analytics en gegevensanalyse te automatiseren, kunt u uw bedrijfsprocessen verbeteren en reacties op problemen snel coördineren. Daarnaast kunnen fysieke en logische systemen geïntegreerd worden om cyberterrorisme aan te pakken, gegevenscentra met een kritische infrastructuur en digitale middelen te beschermen.

Meer over onze video surveillance producten

Gecoördineerde reactie om personeels- en bedrijfskosten tot een minimum te beperken

In geval van nood of een ernstig probleem is het essentieel om een gecoördineerde respons te verkrijgen tussen de organisatie in kwestie en alle benodigde externe partijen. Het is even belangrijk om een robuust verificatieproces te verzekeren en valse alarmen te voorkomen, gezien deze beide kostbaar en tijdrovend kunnen zijn. Het is onze prioriteit om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar beveiliging van kritische infrastructuur. Dit hebben we aangepakt door onze expertise als integrator van beveiligingssystemen uit te breiden en verder te ontwikkelen.

Waarom kiezen voor Johnson Controls IFS voor infrastructuur?

We zijn een internationale speler met een sterke regionale aanwezigheid en leven de plaatselijke recente wetgeving en dekking van de volledige omgeving na. Voor kritische infrastructuur kan Johnson Controls Integrated Fire & Security u het volgende bieden:

 • Verhoogde bescherming op elk beveiligingsniveau, terwijl we ook de personeelsproductiviteit verbeteren
 • Integratie van meerdere brandbeveiligingssystemen binnen een globaal risicobeheer- en rampenplan
 • Krachtige bedrijfsinformatie en analysefuncties voor procesautomatisering, onmiddellijk meldingssysteem en geavanceerde video-analysecapaciteiten

Met onze oplossingen kan u beveiligingspersoneel sneller reageren op gevaar en hebben ze alle nodige informatie om gepast te reageren.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_07.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Contact

Kom in contact:

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Klant- of technische ondersteuning
 • Upgrade uw beveiligingssysteem
 • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken