Oplossingen voor onderwijs

   Ervaring is de beste leerschool: we bieden
  ongeëvenaarde, deskundige en
 resultaatgerichte ervaring met een uniek
aanbod van beveiligingsoplossingen.

Oplossingen voor onderwijs

// (Brand)beveiligings- en veiligheidsoplossingen voor onderwijs

Je leert het beste door ervaring

Een goed beveiligingsbedrijf is als een goede leerkracht: ervaren, deskundig en resultaatgericht. We gebruiken onze ervaring en capaciteiten om u een totaaloplossing te bieden die het beheer van alle beveiligingssystemen in uw faculteit integreert, zodat u uw middelen op een slimmere manier kunt inzetten.

We bieden u hulpmiddelen om de beveiliging op scholen en campussen proactief te benaderen, waaronder brandbeveiliging en veiligheidsoplossingen die mensenlevens kunnen redden, inbraakdetectie, toegangscontrole, CCTV en noodcommunicatie. Typische veiligheidsmaatregelen zoals video surveillance en toegangscontrole zijn nodig voor de beveiliging van studenten en als middel voor real-time meldingen tussen verschillende faculteiten, in geval van nood. Deze systemen zijn ontworpen met hoogwaardige technologieën en helpen u bij uitdagingen zoals vechtpartijen en pestgedrag, diefstal, vandalisme, drugsgebruik, maar ook eenvoudige aanwezigheidscontrole en bezoekersregistratie. Bovendien verzekert onze vooruitstrevende en innovatieve aanpak de veiligheid van uw school, zodat u altijd één stap voor bent op potentiële bedreigingen.

Onze onderwijsoplossingen en voordelen op maat

Veilige leeromgeving voor studenten

Dit is mogelijk dankzij meldingen, brandmelders, intercomsystemen, CCTV en onze video surveillance. We kunnen u ook ondersteunen bij de identificatie en eliminatie van drugs en alcohol via toegangscontrole, inbraakdetectie en toezicht. Met deze oplossingen kunt u probleemzones controleren door locaties te identificeren waar studenten sneller gaan roken, vechten, vandalisme plegen of rondneuzen/ronddolen. Daarnaast helpen deze oplossingen voor gepast gedrag te zorgen bij aankomst en vertrek en tijdens de lessen en de lunch.

Lees meer over onze video surveillance-oplossingen

Beperk onbevoegde toegang op de campus

Via bezoekersbeheer, permanentebewaking en inbraakdetectie kunt u uw campus, transportnetwerken en sportfaciliteiten beveiligen. Zelfs plaatsen zonder deuren, zoals podia met elektronica, kunnen gecontroleerd worden met passen om toegang te beperken en eigendommen te beschermen. We kunnen bijvoorbeeld studentenpassen verzorgen die ook kunnen worden gebruikt als toegangspassen en mobiele paslezers op schoolevenementen. Pogingen tot onbevoegde toegang of bewegingen in vooraf bepaalde gebieden zullen een alarm laten afgaan dat wordt opgevangen door camera's en vervolgens wordt opgenomen op ons digitale videobeheerssysteem.

Meer over onze oplossingen voor toegangscontrole

Waarom kiezen voor Johnson Controls in het onderwijs?

We zijn een internationale speler met een regionale aanwezigheid en leven de lokale, recente wetgeving na. Voor onderwijs kan Johnson Controls Integrated Fire & Security u de volgende voordelen bieden:

  • De veiligheid van uw studenten, faculteit en personeel verhogen
  • Publiekelijk vertrouwen verhogen
  • Communicatie met politie en brandweer verbeteren
  • Uitgaven voor veiligheidskwesties of storingen verminderen
  • Vandalisme, inbreuken en graffiti afschrikken
  • Geïntegreerde oplossingen voor slim beheer en slimme inzet van hulpmiddelen

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_07.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken