Overheid

     We kunnen in schaalbare brandveiligheids-
    en beveiligingsoplossingen voorzien om
   mensen, bedrijfsmiddelen en belangrijke
  gegevens te beschermen die zijn
 toevertrouwd aan de bescherming door
de overheid.

Overheid

// (Brand)veiligheids- en beveiligingsoplossingen voor de overheid

Bescherming van eigendommen van de overheid en overheidsmiddelen

Voor de bescherming van de overheid is een schaalbaar veiligheidssysteem nodig om burgers, ambtenaren, politie, belangrijke gegevens en persoonlijke informatie veilig te stellen. Overheidsvoorzieningen bevinden zich vaak op meerdere plaatsen, waardoor frequente problemen zich voor kunnen doen, zoals niet functionele, oude Physical Access Control Systems (PACS), authentificatie van werknemers, aannemers, bezoekers, beheer van toegangsniveaus en systeemintegratie. Er is ook een trend die oudere standaardsystemen moderniseert naar meer robuuste computerplatforms en een open systeemarchitectuur voor de integratie en interoperationaliteit met andere subsystemen zoals bezoekersbeheer, IDS, CCTV en aanbouwsystemen.

Als beveiligingsaannemer van de overheid, kunnen we ons aanbod aanpassen om in uw specifieke behoeften te voorzien - of dit nu voor juridische kantoren is, particulieren- of overheidsgebouwen. We hebben een ongeëvenaarde expertise in de beveiliging en bewaking van elk denkbaar type omgeving, waaronder:

  • Kritische infrastructuur, zoals energieleveranciers, financiële instellingen, ziekenhuizen, informatie- en communicatienetwerken en media-outlets
  • Uitvoerende, juridische en wettelijke filialen van openbare gebouwen en gebouwen en middelen voor wetshandhaving
  • Penitentiaire instellingen zoals gevangenissen en psychiatrische afdelingen
  • Transportcentra zoals vliegvelden, metro's, grensposten en havens
  • Openbare nutsvoorzieningen zoals dammen, watervoorzieningen en kerncentrales
  • Openbare ruimtes zoals stadions en parken

Onze overheidsoplossingen en voordelen op maat

Expertise en kwalificaties van Johnson Controls

Wij bieden oplossingen aan die tot op een hoog niveau aan de regelgeving voldoen en bekwaam zijn. Onze oplossingen en ons personeel voldoen aan de hoogste normen en we verzekeren ook geschikt te zijn om de recentste regionale regelgeving na te leven.

Registratie / Authentificatie met smart cards

Perceptie is veel omvattend. Een veiligheidssysteem zorgt ervoor dat medewerkers, bezoekers en hun eigendommen veilig zijn. We hebben de behoefte aan een gemeenschappelijk, onderling bruikbare overheidskaart bevestigd. Deze kaart kan worden gebruikt voor logische en fysieke toegangscontrole, die een hechtere integratie van de vereisten voor registratie en authentificatie met smart cards heeft gestimuleerd met de Physical Access Control Systems (PACS). Aan de hand van onze registratie- en authentificatiemogelijkheden via smart card kunnen overheidspersoneel of aannemers hun smart card gebruiken, waardoor het gebruik van meerdere kaarten niet langer nodig is. De kaart geeft u toegang tot specifieke zones maar niet tot beveiligde zones.

Meer over onze oplossingen voor toegangscontrole

Standaard systeemintegratie op meerdere plaatsen

Omdat Johnson Controls Integrated Fire & Security de belangrijkste ontwikkelaar is van toegangssysteemsoftware en geïntegreerd security management systeemsoftware, werken we onder één commando- en controlecentrum. Onze verschillende standaardsystemen omvatten video surveillance, toegangscontrole, inbraakdetectie en brandbeveiliging.

Dankzij onze innovatieve technologie kunnen we een voor een aantal overheidsbedrijven belangrijke oplossingen ontwikkelen om in hun behoeften te voorzien. De laatste jaren hebben deze bedrijven ook beseft dat ze kosten kunnen sparen via consolidatie, verbeterde beheer- en administratieve processen en de implementatie van een uniforme systeemtraining en onderhoudswerkzaamheden.

Meer over onze geïntegreerde oplossingen

Waarom kiezen voor Johnson Controls in de overheidssector?

Dankzij onze ervaring, expertise en innovatieve technologieën kunnen we de veiligheid van de overheid op nationaal, regionaal en plaatselijk niveau aanpakken. We zijn gekwalificeerd om uitbestedingen van de overheid te doen en om veelzijdige vraagstukken te beheren, zoals de toegang tot gebouwen en vertrouwelijke gegevens en de naleving van regelgevingen.

Als erkende leider in het beschermen van de belangrijkste overheidsvoorzieningen en -middelen ter wereld, helpen wij de veiligheid van overheidspersoneel, burgers, gebouwen en essentiële infrastructuur te verbeteren door risico's zoals terrorisme, vandalisme, diefstal en fraude te beperken.

Dankzij onze ervaring, expertise en innovatieve technologieën kunnen we de veiligheid van de overheid en veiligheidsproblemen aanpakken op nationaal, regionaal en plaatselijk niveau. We zijn uniek gekwalificeerd om uitbestedingen van de overheid te doen en veelzijdige problemen te beheren, zoals de toegang tot gebouwen en vertrouwelijke gegevens, en de naleving van regelgevingen.

Als erkende leider in het beschermen van de belangrijkste overheidsvoorzieningen en -middelen ter wereld, helpen wij de veiligheid van overheidspersoneel, burgers, gebouwen en essentiële infrastructuur te verbeteren door risico's zoals terrorisme, vandalisme, diefstal en fraude te beperken.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_07.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken