Oplossingen voor de retail

  We beschermen opbrengsten, verbeteren
 de efficiëntie en voorkomen diefstal voor
80% van de beste 200 retailers ter wereld.

Oplossingen voor de retail

// Prestaties van en beveiligingsoplossingen voor de retailmarkt

Verhogen van de uitmuntendheid, veiligheid en beveiliging van de retailmarkt

Kleinhandelaars werken in een economische omgeving met hevige concurrentie terwijl ze zich moeten aanpassen aan steeds groter wordende distributie- en marketingkanalen en steeds veranderende consumptiepatronen. Naarmate de traditionele retailmodellen evalueren, moeten kleinhandelaars het winkelaanbod herevalueren en een "omni-channel"-aanpak hanteren. Dit betekent dat een winkel een merkervaring wordt waar klanten gelijktijdig toegang hebben tot alle kanalen, waardoor kleinhandelaar activiteiten over verschillende kanalen kunnen volgen.

Of u nu in een kledingszaak, juwelierszaak, apotheek of supermarkt werkt; de beveiliging van uw winkelvoorraad tegen diefstal, het beperken van de inkrimping van uw voorraad, het beheer van uw voorraad zodat deze niet uitgeput raakt en het optimaliseren van de productiviteit van uw werknemers zijn cruciale elementen om uw winstgevendheid te verhogen. We bieden een ruim aanbod van slimme oplossingen om kleinhandelaars te beschermen, waardoor u uw winkelprestaties kunt verhogen en gebruik kunt maken van het omni-channel concept.

Ons Sensormatic®-merk biedt het beste Global Source Tagging-programma ter wereld, met ongeëvenaarde systeemprestaties en superieure betrouwbaarheid zodat u uw tijd en energie aan uw klanten kunt wijden.

Neem eens een kijkje onderaan om te begrijpen hoe we deze aangepaste oplossingen toepassen op elk verticaal retailsegment om u te helpen u bedrijfsdoelstellingen te behalen, en bezoek onze pagina's met retailoplossingen om meer te weten over onze EAS en Store Performance oplossingen.

Speciale oplossingen voor elk verticaal retailsegment

Kleding en mode

Met snel evoluerende modetrends en een druk om marges te verhogen, evalueren kledingwinkels zorgvuldig hun winkelomgeving. Een winkelruimte kan geherdefinieerd, vernieuwd en essentieel omgevormd worden met behulp van hoog gekwalificeerde beveiligings- en inventarisering oplossingen.

Sommige veelvoorkomende problemen in de sector zijn winkeldiefstal, controle van de voorraad en omrekeningskoersen. De kledinglabels moeten worden aangepast aan de veranderende mode en inventieve winkeldieven die steeds nieuwe methodes uitvinden om deze veiligheidslabel uit kleren te verwijderen. Onze oplossingen die RFID mogelijk maken detecteren, analyseren en voorkomen situaties waarbij geen voorraad is, waarbij de onzekerheid uit inventariseringen wordt gehaald en gemiste verkoopkansen voor retailers worden voorkomen.

De juiste oplossing voor deze problemen kan uw store performance maximaliseren en uiteindelijk snellere resultaten opleveren.

Lees meer over onze EAS oplossingen

Lees meer over onze Store Performance oplossingen

Consumentenelektronica

Retailers van consumentenelektronica moeten klantengerichte ruimte creëren - een showroom bijvoorbeeld - om de kenmerken en voordelen van de beste producten van vandaag ten toon te stellen.

De voortdurende uitdaging is om de winkelruimtes aan te passen aan de hedendaagse klanten en om winkelprestaties te optimaliseren. Met korte levenscycli van producten en vaak lage marges op technologische artikelen, hebben retailers vaak te kampen met het efficiënt bijhouden van de voorraad, gezien artikelen die niet op voorraad zijn de winkelervaring van een klant kunnen schaden. We kunnen u winstgevendheid helpen beveiligen met onze oplossingen voor voorraadinformatie.

Lees meer over onze EAS oplossingen

Lees meer over onze Store Performance oplossingen

Doe-het-zelf- en hardwarezaken

Experten bevestigen de behoefte aan de beste praktijkvoorbeelden bij doe-het-zelf/hardwarezaken. We helpen u om op deze winkels te focussen door uw winkel te optimaliseren voor maximale winkelprestaties.

Ook andere fundamentele zaken moeten opnieuw worden geëvalueerd en worden aangepakt zoals voorraadbeheer, interne en externe diefstal en vooral veiligheid. De echte "back-to-basics"-aanpak verzekert klantenbinding verzekeren verhoogt inkomsten.

Lees meer over onze EAS oplossingen

Lees meer over onze Store Performance oplossingen

Gezondheid en schoonheid

De laatste tien jaar is een blijvende vraag binnen de gezondheids- en schoonheidssector hoe de traditionele winkel kan worden omgevormd tot een retail-arena met verschillende facetten, zoals gezondheid, schoonheid, geschenken en meer. Deze sector biedt ook een unieke uitdaging in retailbeveiliging, gezien kleine artikelen met een hoge kostprijs zoals cosmetica, aftershave, scheermesjes en elektronische tandenborstels vaak een populair doel zijn voor winkeldieven.

Voor producten die beschikbaar moeten zijn voor de klanten, bijvoorbeeld als staal of voor inspectie, zijn veiligheidszegels een manier om uw afdeling van dervingspreventie te weerhouden en uw klanten tevreden te stellen.

Lees meer over onze EAS oplossingen

Lees meer over onze Store Performance oplossingen

Juweliers

Juweliers hebben speciale behoeften wat veiligheid betreft en vaak zijn daar extra maatregelen voor nodig, om zowel de koopwaar als de werknemers te beschermen.

Naast gespecialiseerde retailproducten bieden we ook geavanceerde EAS-opties aan, zoals veiligheidsmarkeringen, spelden en labels die  in elke situatie kunnen worden aangepast. We hebben ook hangende labels in het assortiment voor juwelen en zonnebrillen, zodat deze in de winkel kunnen worden gepast zonder dat het label de winkelervaring van de klant hindert.

Eveneens kunnen we in de behoefte van geïntegreerde oplossingen voorzien, dankzij ons compleet aanbod van video surveillance, inbraakdetectie en permanente bewaking.

Lees meer over onze EAS oplossingen

Lees meer over onze Store Performance oplossingen

Supermarkten

Supermarkten zich profileren als een winkel waar je snel kan vinden wat je zoekt om klanten aan te trekken.

Het productaanbod, de winkelomgeving en concurrerende prijzen kunnen de algemene winkelervaring van de klant beïnvloeden. Supermarkten hebben veelal te kampen met problemen, zoals voorraadbeheer, kleine marges, winkelnavigatie en winkeldiefstal. Om alle facetten van de winkel te kunnen maximaliseren, moeten kleinhandelaars de winkelprestaties optimaliseren.

Geïntegreerde beveiligingsoplossingenen Store Performance oplossingen binnen de retailsector verwerven winkelspecifieke gegevens om deze uitdagingen efficiënt en effectief het hoofd te kunnen bieden, terwijl ze de algemene winkelprestaties en winstgevendheid verbeteren.

Lees meer over onze EAS oplossingen

Lees meer over onze Store Performance oplossingen

Warenhuizen

Opmerkzame kleinhandelaars in warenhuizen moeten constant manieren zoeken om meer te verkopen. Kleinhandelaars onderschatten vaak hun zwakke punten, zoals het beheer van complexe inventariseringen of het in stand houden van de beveiliging in winkelopstellingen op verschillende verdiepingen. Zichtbaarheid is zeer belangrijk voor deze uitgebreide winkelervaring en kleinhandelaars in warenhuizen moeten het formaat van hun winkelvloer continue vernieuwen en optimaliseren om de zwakke punten aan te pakken. Het tellen van mensen is essentieel voor een handelbare omrekeningskoers.

In de dynamische retailomgeving van vandaag zijn proactieve beveiligings- en informatiemaatregelen de meest kostenbesparende manieren om Store Performance te maximaliseren en de winstgevendheid te verhogen.

Lees meer over onze EAS oplossingen

Lees meer over onze Store Performance oplossingen

Waarom kiezen voor Johnson Controls voor retailoplossingen?

Elk jaar helpen onze retailoplossingen meer dan 3 miljoen producten te beschermen in toonaangevende winkels over de hele wereld. We gebruiken graag onze wereldwijde hulpmiddelen en netwerk van waardevolle partners om:

  • Winkeldiefstal, diefstal en fraude van verkopers te verminderen.
  • Uitgebreide expertise als kant-en-klare ontwerper, installateur en dienstverlener
  • Uw verkoop te verhogen en uw opbrengsten te beschermen.
  • Voorraadbeheer onderhouden

Ons ruim aanbod aan oplossingen omvatten alle grote verticale retailmarkten, van warenhuizen en gespecialiseerde winkels tot voedselleveranciers, doe-het-zelf-zaken en groothandelaars.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_07.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken