Industriële brand- en beveiligingssystemen

   We bieden u verbeterde plaatselijke
  veiligheid en beveiliging om het volledige,
 geplande vermogen van uw industriële
productie te behouden.

Industriële brand- en beveiligingssystemen

// Industriële brandveiligheids- en beveiligingsoplossingen

Geavanceerde veiligheid om uw bedrijf vooruit te laten gaan

Wereldwijde industriële organisaties hebben te kampen met wereldwijde concurrentie, snellere doorlooptijden en een economie waarbij een kleiner maar efficiënter personeelsbestand nodig is. Beveiliging en de bescherming zijn erg belangrijk in de industrie om werknemers en bedrijfsmiddelen veilig te stellen en storingstijd door problemen in de beveiliging te elimineren. Bovendien kunnen de juiste industriële beveiligingssystemen voor bedrijfscontinuïteit zorgen en leveren deze een belangrijke bijdrage aan uw succes op de markt.

We bieden verschillende enkelvoudige brandbeveiligingsoplossingen en oplossingen die levens kunnen redden. Deze oplossingen kunnen we aanpassen aan bijna elke industriële toepassing. Dit geldt voor verwerkingsfabrieken, chemische verwerkingsbedrijven, farmaceutische laboratoria en olieproductievoorzieningen voor de automobielsector en telecommunicatie.

Voor de meeste industriële toepassingen combineren wij in onze geïntegreerde oplossingen toegangscontrole-, video surveillance- en inbraakdetectiesystemen voor een algemene bescherming, terwijl brandbeveiligingssystemen en noodcommunicatiesystemen gebruikt worden om vermijdbare ongevallen te voorkomen en een veilig evacuatieplan te ondersteunen. Al deze systemen zijn aangevuld met hoogwaardige testing, inspectie, onderhoud, herstel en centrale monitoring diensten.

Onze industriële aangepaste oplossingen en voordelen

Volledig geïntegreerde industriële oplossingen

Geïntegreerd toegangscontrole, video surveillance, inbraak- en brandbeveiligingssysteem combineert de nodige elementen voor een volledige veiligheidsoplossing voor uw industriële voorziening. Onze toegangscontrolesystemen bieden u een uitgebreid aanbod aan kenmerken, waaronder alarmbeheer met operatorberichten voor klanten, mustering, inbraakzones, neutralisatie van gebieden, veilige afstandsfilter, logische/fysieke convergentie en privileges om toegang te controleren.

Lees meer over onze geïntegreerde oplossingen

Unieke kenmerken voor industriële toepassingen

  • Veiligstellen van een zone: voorkom dat iemand die mogelijk besmet is geraakt in de ene zone, een andere zone binnengaat en deze dus besmet. Dit kan vaak resulteren in hoge kosten en verloren tijd
  • Ontruimingsfilter: wordt gebruikt wanneer een zone moet worden afgesloten voor al het personeel, behalve wanneer zij bevoegd zijn. Dit kan door het ontruimingsniveau van de relevante paslezers van de zone te veranderen, zonder dat de passen van alle individuele pashouders dienen te worden aangepast. Het is een efficiënte manier voor een veiligheidsbeheerder om de toegangsniveaus voor bepaalde personen te veranderen zonder dat het database van de pashouders daarbij nodig is
  • Mobiele lezer: de lezer kan worden ingezet in een verbonden (bedrade of draadloze) of verbroken activiteit (met behulp van de plaatselijke database) voor onder andere transport, aanwezigheden in de klas of bij een training en het verzamelen van gegevens
  • Video analytics: met behulp van video analytics hebben sommige bedrijven logische omheiningen gecreëerd om gerichte verkeersstromen (tegengestelde richting) te observeren en om de snelheid en de omvang van voorwerpen te volgen. Daarnaast kunnen achtergelaten voorwerpen alarmen laten afgaan en/of reactie teweegbrengen. Deze problemen worden zowel aan het systeem als aan de operatoren gemeld.

Noodscenario's

Industriële organisaties zijn voornamelijk kwetsbaar voor stroomonderbrekingen. Een plotselinge stroom- en lichtuitval kan leiden tot angst en paniek - vooral in gebouwen waar mensen niet altijd hun weg naar buiten kennen. Onze oplossingen voor noodcommunicatie verzekeren de veiligheid van werknemers, dankzij betrouwbare noodverlichtingssystemen, robuuste omroepinstallaties en veilige uitgangscontrole.

Leer meer over onze evacuatiesystemen

Waarom kiezen voor Johnson Controls voor de industrie?

Veilige en beveiligde voorzieningen zijn essentieel om een succesvol en rendabel bedrijf te runnen en we zijn er dan ook op gericht om uw doelen te helpen verwezenlijken, zodat u uw productiviteit kunt behouden en verbeteren. Veiligheid voor uw werknemers en bedrijfsmiddelen met een risicobeperking wordt bereikt via betrouwbaarheid en stabiliteit van uw systeem, de integratie van meerdere brandveiligheidssystemen en verlaagde storingstijd en een vermindering van productieverliezen.

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_07.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken