Geïntegreerde oplossingen

    Geïntegreerde oplossingen verenigen
   gegevens van verschillende systemen en
  leveren nuttige en praktische informatie
 om u een betere zichtbaarheid en controle
over de situatie te bieden.

Geïntegreerde oplossingen

// Geïntegreerde brand- en beveiligingsoplossingen

Verbeter uw bedrijfsefficiëntie via een geïntegreerde beveiligingsomgeving

In deze tijden waarbij veiligheidsrisico's, vereisten en technologieën steeds complexer worden, geeft een verenigde beveiligingsomgeving de meest efficiënte en rendabele veiligheid. Onze geïntegreerde brand- en beveiligingsoplossingen kunnen aangepast worden om aan de unieke vereisten van elk type organisatie te voldoen, ongeacht de omvang of complexiteit van die organisatie. Kritieke informatie van meervoudige, niet verbonden toepassingen en toestellen wordt geïntegreerd in één gebruiksvriendelijke interface, waarbij veiligheidsoperatoren systemen centraal kunnen controleren. In geval van een noodsituatie of voorval zorgen deze robuuste en dynamische procedures voor een gecoördineerd antwoord tussen uw organisatie en alle nodige externe agentschappen.

Onze expertise in geïntegreerde oplossingen omvat

 • Samenkomen van fysieke en logische veiligheid
 • Eenvoudige integratie van veelvoudige beveiligingsproducten
 • Complexe integratie in IT-infrastructuur en bedrijfsprocestoepassingen
 • Integratie van gegevens en informatie van verschillende management/veiligheidssystemen
 • Physical Security Information Management (PSIM) die situationele informatie voorziet om het besluitvormingsproces te ondersteunen

Functies en services met toegevoegde waarde

Physical Security Information Management (PSIM)

Het Physical Security Information Management (PSIM) van Johnson Controls is een rendabele manier om oude, bestaande systemen te integreren in een verenigd, geavanceerd management- en controlesysteem. Onze PSIM-oplossingen zorgen voor risicobeperking, verbeterde veiligheid, en naleving terwijl ze een snel rendement op investering (ROI) bieden en lage totale kosten met zich mee brengen. Gebaseerd op slimme software-oplossingen, integreert PSIM meerdere beveiligingssystemen en verbindt het vitale informatie in één gecentraliseerde omgeving.

PSIM zorgt voor centralisatie van verschillende hardwaresystemen die:

 • De geïmporteerde informatie van de geïntegreerde systemen analyseren om situationele informatie te verstrekken om besluitvormingsprocessen te ondersteunen
 • Intelligent Business Logical Engines gebruiken om handelingen te automatiseren en beleidslijnen en -procedures te versterken
 • Een volledig gecontroleerd werkstroomproces gebruiken om operatoren/gebruikers te begeleiden

Enkelvoudige integratiemogelijkheden

Informatie van voorvallen is niet langer beperkt tot stand-alone systemen maar wordt samengebracht in een context met een veiligheids- en bedrijfsbeleid, wetgeving en werkzaamheden voor analyse en afwikkeling. Als single-source system integrator bieden wij:

 • Know-how om schaalbare, toekomstvaste beveiligings-, brandbeveiligings- en Life Safety Systems te integreren
 • Oplossingen die tegemoetkomen aan verschillende, specifieke behoeften van organisaties van elke omvang

Hoogwaardige diensten en ondersteuning

Onze geïntegreerde beveiligingsoplossingen zorgen voor operationele efficiëntieverbetering in veiligheid, die kosten verlagen en u helpen proactief bedrijfs- en veiligheidssystemen in real-time te laten functioneren. Met een software onderhoudsovereenkomst is uw huidige software altijd up-to-date en compatibel met de nieuwe versies van onderliggende subsystemen. Ons proactief Active Upgrade Management verzekert u van maximale investeringskapitaal en geavanceerde technologie. Uw voordelen zijn:

 • Regelmatige software-updates
 • Consultancydiensten
 • Gratis directe lijn
 • Interoperabiliteit met systemen van derden

Productportfolio

We hebben een breed aanbod van integratiemogelijkheden die variëren van de relatief eenvoudige integratie van meervoudige beveiligingsproducten tot zeer complexe integraties in IT-infrastructuur en toepassingen voor bedrijfsprocessen.

Proximex Surveillint™

Proximex Surveillint™ is de beste bedrijfsoplossing in zijn klasse en verbindt en correleert de informatie van verschillende systemen door bestaande IT-infrastructuur aan te wenden. Door niet gerelateerde gegevens om te zetten tot bruikbare, praktische informatie, kunt u genieten van verbeterde zichtbaarheid en situationele controle die gebaseerd is op Microsoft .NET, dienstgerichte architectuur en SQL gegevensbanken.

Johnson Controls Integrated Systems Manager

Deze bedrijfsoplossing verbindt en correleert informatie van verschillende systemen door de bestaande IT-infrastructuur aan te wenden. Door niet gerelateerde gegevens om te vormen tot bruikbare, praktische informatie, levert u inzicht in de verbeterde zichtbaarheid en situationele controle.

Technologie en innovatie

Onze expertise is gebaseerd op onze bewezen ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van toonaangevende installaties, hoogwaardige ondersteuning en een uitgebreid register van technologie-innovatie. Hierdoor heeft u voordeel van:

 • Samenkomen van fysieke en logische beveiliging in één holistische benadering en verenigde platforms
 • Geautomatiseerde werkstroomcontrole op basis van een scenario
 • Snellere gegevensoverdracht en -uitwerking via verdeelde architectuur

Onze merken

Image
Image
Image

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_07.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Contact

Kom in contact:

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Klant- of technische ondersteuning
 • Upgrade uw beveiligingssysteem
 • Lees meer over Johnson Controls

Contact