Carrières

    Start uw carrière vandaag nog bij Johnson Controls!
   We zoeken gepassioneerde mensen
  die ons kunnen helpen de klanten en
 gemeenschappen te beschermen die we
bedienen.

Carrières

// Carrière

Wat uw ambities ook zijn, u kunt hier terecht

Welkom op onze Johnson Controls carrière pagina!

Bij Johnson Controls vindt u een omgeving die openstaat voor vernieuwende ideeën en unieke ervaringen, terwijl u uzelf uitdaagt om uw vaardigheden en carrièremogelijkheden uit te breiden. Wat uw ambities ook zijn, u kunt hier terecht, gezien we gepassioneerde mensen zoeken met elk type vaardigheden, personaliteiten en competenties.

Bekijk welke mensen wij zoeken om onze Europese teams te versterken en solliciteer vandaag nog.

Succesverhalen van Johnson Controls

Wij zeggen vaak dat we een passie hebben om te beschermen wat echt belangrijk is. Door onze producten, geïntegreerde oplossingen en ons streven naar een uitstekende klantenservice, maken we de wereld veiliger. Ontdek wat succes voor ons en onze medewerkers betekent, door hun persoonlijke ervaringen te lezen.

Lees verder

Wat wij bieden

Onze prestatie- en talentbeheerprocessen helpen u om uw unieke talenten, ervaring en ideeën te ontwikkelen, terwijl onze ontwikkelingsprogramma's u helpen om u voor te bereiden op toekomstige rollen binnen de organisatie.

Een carrière bij Johnson Controls biedt u de mogelijkheid om te leren, veel verschillende doelen om na te streven, uitdagende projecten uit te voeren en waardevolle relaties met collega's te hebben. Tegelijkertijd bieden wij u een individueel leertraject met fundamentele feedback en leiding om u te helpen uw vaardigheden volledig te ontplooien. Als onderdeel van ons streven naar een omgeving, waarin u zich kunt ontwikkelen, ondersteunen we wereldwijd programma's die onze medewerkers helpen om zakelijke en praktische vaardigheden te ontwikkelen, met toegang tot meer dan 4.000 online cursussen in verschillende talen.

Lees verder

Wie zoeken wij?

We zoeken mensen die oprecht zijn en vertrouwen uitstralen met een passie om te beschermen wat echt belangrijk is.

We zoeken starters, ervaren professionals en managers om ons team te versterken. Onze belangrijkste doelstelling is om betrokken collega's te vinden die het doel van hun dagelijkse werk vinden in de bescherming van anderen en van wat echt belangrijk is. Ons team neemt een grote verantwoordelijkheid op zich en doet elke dag eer aan onze waarden: uitmuntendheid, verantwoordelijkheid, integriteit, teamwork en klantenservice.

Lees verder

Zoeken naar een carrière

Als u een teamspeler bent met een passie en wens om te beschermen wat het belangrijkste is, kijk dan bij onze beschikbare carrièremogelijkheden

Zoek carrière

Johnson Controls's succesverhalen

barbara_28.jpg

Compensation & Benefits Manager, Continental Europe

Mijn succes dank ik aan… mijn twee grote passies die ik in mijn werk kan combineren - cijfers en mensen.

 

 

rainer_27.jpg

Retail Product Manager, Continental Europe

Mijn succes dank ik aan… mijn passie om klanten en onze interne organisatie te inspireren.

juergen_27.jpg

Finance Director, Continental Europe

Mijn succes dank ik aan… door er altijd zeker van te zijn dat ik doe wat ik leuk vind. Als je doet wat je leuk vind ben je succesvol.

 

 

ole_28.jpg

Business Development Manager - Store Performance-oplossingen, Continental Europe

Mijn succes dank ik aan... mijn passie voor de retail omgeving. Het draait allemaal om passie en gevoel.

Onze merken