Mijn succes dank ik aan…

  …door er altijd zeker van te zijn dat ik doe
 wat ik leuk vind. Als je doet wat je leuk vindt
ben je succesvol."

Jürgen Herzog, Finance Director

 

 

Mijn succes dank ik aan…

// Succesverhalen van Johnson Controls

Bekijk welke mensen wij zoeken om onze teams te versterken.

Barbara

Compensation & Benefits Manager, Continental Europe

Barbara is sinds 1998 bij Johnson Controls in dienst en heeft in de tussentijd verschillende functies bekleed, in onder andere Finance, Accounting, Sales Support het meest recent in Human Resources. Sinds 2010 is Barbara verantwoordelijk voor de vergoedingen en voordelen in Continental Europe. Daarnaast speelt zij een centrale rol in onze verschillende internationale Human Resources projecten.

Lees verder

Een gesprek met Barbara

Wat betekent uw positie voor u?

Ik begon hier te werken op de afdeling Debiteurenadministratie in 1998. Hoewel het al een lange tijd is, vind ik mijn werk hier nooit saai omdat het bedrijfsleven een hoog tempo heeft. Ik heb de mogelijkheid gehad om mezelf omhoog te werken, mijn persoonlijke carrièreladder te beklimmen en veel verantwoordelijkheid op me te nemen. Dit was te danken aan de steun van mijn leidinggevenden die mij in mijn ontwikkeling gesteund hebben en die me het vertrouwen en de coaching hebben gegeven die ik nodig had. Hoewel mijn carrièrepad voor mij in eerste instantie niet duidelijk was, heb ik nu een punt bereikt waarop ik hou van wat ik doe! Het bevalt me om onderdeel uit te maken van een internationaal team met een grote verantwoordelijkheid, terwijl ik ondertussen de contactpersoon ben als het gaat om getallen, analyses en statistieken.

Wat maakt wat u doet opmerkelijk?

Deel uitmaken van het Compensation and Benefits team is een grote verantwoordelijkheid. Samen met onze financieel directeuren hebben wij de verantwoordelijkheid voor het implementeren en uitvoeren van het beleid omtrent compensatie en secundaire arbeidsvoorwaarden voor meer dan 4.000 medewerkers in 12 landen. Elke dag leef ik voor mijn waarden van integriteit en vertrouwen, want ik heb veel inzicht in vertrouwelijke gegevens en respecteer de privacy van onze medewerkers. Ik vind het heerlijk om deel uit te maken van een divers team en blootgesteld te worden aan diverse en internationale HR-projecten, terwijl ik de rol heb van een specialist in mijn vakgebied. Dit is wat een carrière voor mij betekent.

U bent overgestapt van een Duitse functie naar een functie binnen Continental Europe, wat betekent dit voor u?

Ik heb nauw contact met ons Executive Team en onze voorzitter van Continental Europe over belangrijke beslissingen die invloed hebben op werknemers in de hele regio. Ik kreeg ook de kans om betrokken te raken bij projecten met onze collega's van het Corporate Human Resources team en ik ben momenteel betrokken bij een wereldwijd HR-project, waarbij ik de leider ben voor Continental Europe. Dankzij het bedrijf is mijn Engels ook enorm verbeterd door het volgen van taalcursussen en andere ontwikkelingsmogelijkheden.

Hoe ondersteunt uw passie uw succes, persoonlijk en professioneel?

Ik heb een passie voor cijfers en mensen en benader alles wat ik doe met een gedegen zorgvuldigheid. Ik hou echt van de mogelijkheid om mijn financiële vaardigheden te gebruiken, terwijl ik ook kan bijdragen aan de afdeling Human Resources. Hierdoor kan ik mijn twee grootste passies samenvoegen. Op basis van mijn achtergrond in financiën en administratie ben ik in staat om concurrerende salarisstrategieën te steunen om talentvolle medewerkers te werven en behouden en een cultuur te ontwikkelen waarin prestaties worden beloond. Af en toe zijn er 'drukke projectfasen' waarbij ik na kantooruren moet werken om de projecten te voltooien volgens krappe deadlines. Maar er zijn ook momenten waarbij ik me kan concentreren op mijn gezondheid en mijn privéleven, zodat ik een gezonde en plezierige balans in mijn carrière behoud.

Sluit u aan bij ons team

Rainer

Retail Product Manager, Continental Europe

Rainer is verantwoordelijk voor de Johnson Controls Retail Productoplossingen aanbod in Continental Europe, waarbij hij de tussenpersoon is tussen de verkoopafdeling en de ontwikkelingsafdeling binnen Retail. Rainers rol is om ervoor te zorgen dat onze retailklanten hun winst kunnen vergroten door hun goederen te beschermen en hun processen te verbeteren.

Lees verder

Een gesprek met Rainer

Wat betekent uw positie voor u?

Mijn functie is belangrijk binnen de organisatie omdat ik over waardevolle kennis en ervaring beschik. Ik heb het gevoel dat mijn mening wordt gewaardeerd en ik ben in de gelegenheid om betrokken te zijn bij verschillende projecten en onderwerpen. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen over producten, maar ook bij projecten van klanten en offertes, marketingaangelegenheden en strategie.

Wat maakt wat u doet opmerkelijk?

Onze productportefeuille voor retail is uniek - we ontwikkelen altijd nieuwe producten en toepassingen. Het leven is nooit saai en ik geniet echt van het werken met verschillende mensen, in verschillende afdelingen, landen en continenten.

U werkt 25 jaar bij het bedrijf, wat betekent dit voor u?

Ik ben begonnen bij de technische dienst want ik wilde een werkplek voor de lange termijn om mijn gezin en mijzelf te kunnen onderhouden. Het is 25 jaar later en ik ben nog steeds erg blij om binnen deze kleurrijke omgeving te werken, die allerlei mogelijkheden heeft opengesteld. Ik geniet van de wetenschap dat ons bedrijf van waarde is voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.

Hoe ondersteunt uw passie uw succes, persoonlijk en professioneel?

Mijn passie is om onze klanten en onze interne organisatie te ondersteunen; ik ben blij wanneer ik kan werken aan belangrijke projecten voor klanten. Ik probeer een goede balans te vinden tussen mijn passie, door hard te werken en te genieten van de tijd die ik doorbreng met mijn gezin.

Sluit u aan bij ons team

Jürgen

Finance Director, Continental Europe

Jürgen is Finance Director en Business Partner van onze President in Continental Europe. Daarnaast is Jurgen ook een vooraanstaand lid van het management team en speelt hij een centrale rol in de strategische en financiële prestaties van de regio. Hij stuurt een divers, meertalig team aan, van zowel mannen en vrouwen uit 12 landen.

Lees verder

Een gesprek met Jürgen

Wat betekent uw positie voor u?

Ik geniet er echt van om betrokken te zijn bij het bedrijf en bij te dragen aan de prestaties van de onderneming. Als onderdeel van het managementteam betekent dat, dat ik de kans krijg om de besluitvorming op operationeel en strategisch niveau te beïnvloeden. Ik hou ervan om verantwoordelijkheid te dragen voor een groot gebied met diverse culturen, talen, nationaliteiten en zakelijke uitdagingen en om de groei hiervan te ondersteunen.

Wat maakt wat u doet opmerkelijk?

In mijn rol moet ik strategie, doelstellingen, bedrijfsresultaten en financiële prestaties koppelen. Ik hou ervan om de 'werelden' van financiën, bedrijfsactiviteiten en strategie samen te brengen. Voor mij draait het niet alleen om cijfers en getallen, het gaat over het bedrijf, de mensen en onze klanten.

Jürgen, hoe geeft u leiding aan uw divers en meertalig team van mannen en vrouwen?

Allereerst moet u natuurlijk Engels beheersen om effectief te communiceren in de regio. Andere taalvaardigheden helpen ook. Ik vind het ook leuk om te werken in een diverse omgeving en om te gaan met verschillende achtergronden, culturen en zakelijke situaties in het algemeen. Ik zie diversiteit als een verrijking van mijn werk en als een belangrijke graadmeter voor open discussies. Dat we zowel mannen als vrouwen in het team hebben, geeft verschillende invalshoeken voor de discussie en zorgt ervoor dat we uiteindelijk de beste oplossingen blijven ontdekken.

Hoe ondersteunt uw passie uw succes, persoonlijk en professioneel?

Als u van uw werk houdt, dan zult u succesvol zijn en ik houd van mijn werk! Het begint allemaal met passie. Als u houdt van wat u doet, kunt u daarop bouwen en zowel uzelf als uw carrièrerichting beïnvloeden en verbeteren.

Sluit u aan bij ons team

Ole

Business Development Manager - Store Performance Solutions, Continental Europe

Ole is verantwoordelijk voor Business Development, welke voornamelijk is gerelateerd aan Traffic en EAS Intelligence oplossingen, welke onderdeel zijn van het nieuwe TrueVue platform van Johnson Controls. Ole is onderdeel van een internationaal team, bestaande uit Retail- en IT-specialisten, welke onze klanten en medewerkers ondersteuning bieden, begeleiden en trainen.

Lees verder

Een gesprek met Ole

Wat betekent uw positie voor u?

Ik vind het erg belangrijk om zowel geloofwaardigheid als het vertrouwen van de mensen waarmee ik werk te krijgen, dus ik geef altijd prioriteit aan mijn klanten en leveranciers. Ik ben echt blij met de kans om te werken binnen een gedreven, internationaal team dat complexe projecten, zakelijke problemen behandelt en interne steun biedt.

Wat maakt wat u doet opmerkelijk?

Ter aanvulling op een product bieden wij onze klanten een totaaloplossing die hun bezittingen beschermt, hen ondersteunt en stimuleert hun eigen bedrijf te verbeteren. Het is belangrijk voor ons om de uitdagingen binnen de retailsector beter te begrijpen en oplossingen te identificeren die bij hun specifieke omgeving passen. Voor mij draait het om systemen, retailprocessen, zakelijke vereisten en oplossingen terwijl we klanten een 360° perspectief bieden.

Ole, u reist veel over de wereld, wat betekent dit voor u?

Het ontmoeten van verschillende mensen uit verschillende culturen en met opvattingen is het meest stimulerende onderdeel van mijn werk. Het leert je flexibel te zijn en verantwoording af te leggen en ik kan mijn strategie aanpassen aan specifieke behoeften, terwijl ik wel een bepaald doel in gedachten hou. (En ik krijg veel van de wereld te zien, dat is altijd een pluspunt!)

Hoe ondersteunt uw passie uw succes, persoonlijk en professioneel?

In de huidige retailsector draait het allemaal om passie, enthousiasme en emotie. Johnson Controls beperkt me niet tot het volgen van de 'gebruikelijke' manier van zakendoen; ik ben gemotiveerd om buiten gestelde grenzen te kijken. Mijn passie geeft mij dagelijks de benodigde energie die mij in staat stelt om door te gaan. Passie is een deel van mijn persoonlijkheid en ik probeer dit te delen met anderen om hen te motiveren en zich aan te sluiten bij dit traject.

Sluit u aan bij ons team

Zoeken naar een carrière

Als u een teamspeler bent met een passie en wens om te beschermen wat het belangrijkste is, kijk dan bij onze beschikbare carrièremogelijkheden

Zoek carrière

Johnson Controls's succesverhalen

barbara_28.jpg

Compensation & Benefits Manager, Continental Europe

Mijn succes dank ik aan… mijn twee grote passies die ik in mijn werk kan combineren - cijfers en mensen.

 

 

rainer_27.jpg

Retail Product Manager, Continental Europe

Mijn succes dank ik aan… mijn passie om klanten en onze interne organisatie te inspireren.

juergen_27.jpg

Finance Director, Continental Europe

Mijn succes dank ik aan… door er altijd zeker van te zijn dat ik doe wat ik leuk vind. Als je doet wat je leuk vind ben je succesvol.

 

 

ole_28.jpg

Business Development Manager - Store Performance-oplossingen, Continental Europe

Mijn succes dank ik aan... mijn passie voor de retail omgeving. Het draait allemaal om passie en gevoel.

Onze merken