Het succes van Johnson Controls

    Wij geloven dat succes het resultaat
   is van hetgeen dat je met passie en
  en plezier doet. Daarom willen we elke
 medewerker in staat stellen om een ontwikkelingsplan te maken.

Het succes van Johnson Controls

// Johnson Controls helpt u om succesvol te zijn

Wij geloven dat succesvol zijn kan worden bereikt door wat men doet, met passie en plezier uit te voeren. Of het nu het helpen van anderen is, het werken in de buurt van uw woonplaats, de wereld een veiligere plek maken of een balans vinden tussen werk, privéleven en een carrière. Wij ondersteunen u in uw groei als professional, waarbij we uitgaan van uw persoonlijke voorkeuren en ambities.

Maar hebt u nagedacht over uw persoonlijke definitie van "succes"? Bij Johnson Controls vieren en steunen we verschillende manieren van professioneel en persoonlijk succes: het gezin en het evenwichtige persoonlijk leven van onze medewerkers is voor ons even belangrijk als hun carrière, zolang dit hun persoonlijke definitie van succes weerspiegelt.

Daarom zijn we gedreven om het "succes van Johnson Controls" te ondersteunen, eveneens als het vervullen van de ambities en individuele carrièremogelijkheden van onze medewerkers, welke in lijn liggen met hun eigen definitie van succes. Door alle medewerkers de mogelijkheid te bieden om over hun persoonlijke voorkeuren en ambities na te denken, alsmede door laterale, horizontale, internationale en flexibele mogelijkheden te ondersteunen, wil Johnson Controls de realisatie van de persoonlijke doelen van elke werknemer ondersteunen.

Wij hebben een passie om te beschermen wat het belangrijkst is. Door onze producten, diensten, geïntegreerde oplossingen en het streven naar een uitstekende klantenservice, willen we de wereld veiliger maken.

Ontdek wie we zoeken

Hoe definieert u succes?

 • Succes betekent voor mij dat ik nooit stop met dromen: je zult morgen worden wat je vandaag durft te dromen. Plan je carrière in stappen, maar vergeet nooit de hetgeen dat uw ultieme droom vertegenwoordigt.
  (President, Johnson Controls Continental Europe)

 • Succes is voor mij elke dag onderweg zijn en de mogelijkheid hebben om uitdagende technische problemen op te lossen bij de klant.
  (Onderhoudsmonteur, Johnson Controls Spanje)

 • Succes betekent voor mij om mijn gezinsleven en mijn werk in deze periode van mijn leven te combineren door middel van deeltijdwerk.
  (Assistent, Johnson Controls Duitsland)

 • Succes betekent voor mij dat ik grote, complexe projecten in ontwikkeling kan zien en dat ik deel uitmaak van de bouw van een prominent, bekend bedrijf.
  (Projectmanager, Johnson Controls Zwitserland)

 • Succes betekent voor mij dat ik met mijn werk, mensen die in gevaar zijn, kan helpen. Bewust zijn van deze verantwoordelijkheid is mijn succes.
  (Medewerker monitoring centre, Johnson Controls Spanje)
 • Succes betekent voor mij dat ik eindelijk een baan heb gevonden die me gelukkig maakt. Ik heb leuke collega's en ik geniet er elke dag van om hier komen. Voor mij is de werkomgeving erg belangrijk.
  (Accountant, Johnson Controls Frankrijk)
 • Succes betekent voor mij is als ik me kan ontwikkelen en kan leren. Ik voel me gesteund door mijn baas en het bedrijf, tijdens mijn avondstudie aan de universiteit.
  (Financieel administrateur, Johnson Controls Duitsland)

   
 • Succes is voor mij niet alleen de kans om te leren, maar dat ik ook in staat ben om nieuwe ideeën in te brengen en het gevoel dat ze altijd serieus worden genomen door mijn collega's. Succes voor mij is als ik mijn ideeën in de praktijk zie.
  (Stagiaire, Johnson Controls Duitsland)

   
 • Succes betekent voor mij dat ik al vele jaren voor Johnson Controls heb gewerkt en me nog nooit heb verveeld.
  (Installateur, Johnson Controls België)

   
 • Succes betekent voor mij dat ik het gevoel heb dat ik een impact heb door mijn actieve betrokkenheid bij het Women's Growth Network in mijn land. Dankzij deze activiteit ben ik verbonden met internationale vrouwelijke leiders binnen ons bedrijf, die mij elke dag inspireren.
  (Teamleider Finance, Johnson Controls Italië)

Contact

Contact

Cynthia van Diejen-Bijloo
Marketing, Business Development & Communicatie Director Benelux

+31 88 260 2600

marketing.nlmail(at)tycointweb.com

Zoeken naar een carrière

Als u een teamspeler bent met een passie en wens om te beschermen wat het belangrijkste is, kijk dan bij onze beschikbare carrièremogelijkheden

Zoek carrière

Onze merken