Wat we doen

    Veiligheid en beveiliging zijn bij ons
   geavanceerd, waarbij we sectorspecifieke
  oplossingen aanbieden die op maat zijn
 gemaakt en waarmee we onze klanten
helpen om veiliger en slimmer te werken.  

Wat we doen

// Brand- en beveiligingsconsultatie, installatie en diensten

We zijn wereldwijd leider in brandbeveiliging- en beveiligingsoplossingen, met een vertegenwoordiging in bijna 50 landen en met bijna 70.000 medewerkers zijn we een van de grootste leveranciers van brandveiligheid- en beveiligingsoplossingen.

In de meest uitdagende en veeleisende omgevingen helpen wij onze klanten hun doelen op het gebied van veiligheid, beveiliging en bedrijfsvoering te bereiken. Al meer dan 50 jaar levert Johnson Controls de nieuwste oplossingen voor unieke bedrijfsuitdagingen. Vandaag is het onze passie om te beschermen wat het belangrijkste is en om verder te groeien.

Bij Johnson Controls Integrated Fire & Security (Continental Europe) helpen onze 4.000 toegewijde werknemers bedrijven veiliger en slimmer te laten werken. Wij verkopen, ontwerpen, installeren en onderhouden geïntegreerde systemen voor inbraakdetectie en toegangsbeheer en om te kunnen reageren op beweging, vuur, rook, overstroming, omgevingsfactoren, industriële processen en andere gevaren. We bieden ook retailoplossingen die geïntegreerd kunnen worden met onze brand- en beveiligingssystemen. In Europa ondersteunen wij onze klanten door het aanbieden van diensten met toegevoegde waarde en lokale oplossingen, via onze experts op het gebied van Europese (brand)veiligheid- beveiliging.

Onze oplossingen kunnen commerciële organisaties helpen om zich tegen interne en externe veiligheidsbedreigingen te beschermen, waaronder brand, inbraak, interne diefstal, indringing, georganiseerde misdaad, verlies van voorraad, ondermaats management van de vloot en geweld op het werk. We helpen u om uw werknemers, klanten, bedrijfsvoorzieningen, -middelen, -voorraden, -processen en werkzaamheden te beveiligen met oplossingen die aangepast zijn op uw bedrijf, op maat van uw onderneming en zijn voorzien van de slimste oplossingen voor informatiebeheer en Security Management.

Ga naar onze website www.tyco.com voor meer informatie over Johnson Controls International en alle andere divisies van Johnson Controls (Tyco Security Products, Tyco Fire Protection Products, Tyco Retail Solutions and Life Safety Products).

Onze wereldwijde producten en oplossingen helpen te beschermen

  • 80% van de top 200 detailhandelaars ter wereld
  • Meer dan 1 miljoen brandweerlieden over de hele wereld
  • 90% van de top 50 olie- en gasbedrijven
  • 300 internationale vliegvelden
  • Meer dan 100 grote stadions over de hele wereld
  • Een meerderheid van de Fortune 500 bedrijven
  • Meer dan 200 ziekenhuizen over de hele wereld
  • Meer dan 3 miljoen commerciële, overheids- en particuliere klanten

Contact

Contact

Cynthia van Diejen-Bijloo
Marketing, Business Development & Communicatie Director Benelux

+31 88 260 2600

marketing.nlmail(at)tycointweb.com

Investor relations

Klik hier voor meer informatie over Johnson Controls Global en over de investeringsrelaties en -mogelijkheden.

Lees verder

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Nieuws

Geen nieuws beschikbaar.
Onze merken