// Brancheorganisaties

Johnson Controls Integrated Fire & Security is lid van de volgende brancheorganisaties:

 

 

VEBON

Wij bevorderen veiligheid

De vereniging VEBON is een professionele ondernemersvereniging met een groot aantal leden. De leden bestaan uit gespecialiseerde bedrijven die (technische) oplossingen voor vele brandveiligheids- en beveiligingsvraagstukken leveren.

Vebon

Uneto-VNI

De techniek waarop Nederland draait

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie.

Uneto-VNI

Onze klanten

Testimonial_Ipersoap-new_05.png

"Johnson Controls's oplossingen onderscheiden zich van de concurrentie door het combineren van lokale marktkennis en internationaal erkende, hoogwaardige producten met een track record, welke aantoont dat diefstal vermindert."

Interspar_Testimonial_03.png

"‘Johnson Controls’s oplossing voor Aspiag Service heeft geresulteerd in vermindering van de voorraadderving, waardoor de installatiekosten snel waren terugverdiend en er voortaan meer kostenefficiënt kan worden gewerkt’."

Testimonial_limoni-new_09.png

"Door het aanbieden van een complete, schaalbare en op afstand te beheren Store Performance platform, heeft Johnson Controls's geïntegreerde aanpak zich onderscheiden van de concurrentie."

Contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact

Onze merken