Brandbeveiligings-systemen

    Volledig productaanbod van branddetectie,
   brandbestrijding en draagbare oplossing
  voor de bescherming van levens en
 gezondheid, goederen, bedrijfsmiddelen
en gebouwen.

Brandbeveiligings-systemen

// Brandbeveiligingssystemen

Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor brandbeveiliging en -veiligheid om aan de vereisten binnen elke sector te voldoen, zowel boven- als ondergronds en op zee. We bieden u oplossingen op maat, die zijn aangepast aan uw omgeving - van standaard, standalone traditionele branddetectiesystemen tot complexe, geïntegreerde brandbeveiligings- en detectiesystemen. Onze oplossingen kunnen bestaan uit branddetectiesystemen, evacuatiesystemen, noodcommunicatiesystemen. Onze sector- en regionale kennis u kan helpen om aan voorschriften en regelgevingen te voldoen.

Branddetectie

Onze branddetectiemogelijkheden zorgen voor optimale brandveiligheid, zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Onze ZETTLER® -systemen, die op MZX technologie zijn gebaseerd, bieden u:

 • Toezicht en vroegtijdige detectie van brand
 • Realtime meldingen aan hulpdiensten
 • Nauwkeurige identificatie en weergave van de plaats van de brand
 • De juiste middelen om te voldoen aan de voorwaarden en regelgeving

Meer lezen

Brandblussystemen

Onze brandblus producten zijn ontworpen om aan de veeleisende markteisen te voldoen, waaronder markten met een hoog gevaar/risico en omvatten:

 • Brandbestrijding met gas
 • Brandbestrijding met water
 • Bestrijding van speciaal brandgevaar

Meer lezen

Portables en brandblussers

Draagbare brandblussers zijn een eerste verdedigingsmiddel om branden van beperkte omvang te blussen en zijn zelfs nodig wanneer er automatische sprinklers, brandkranen en brandslangen of andere vaste beschermingsapparaten voorhanden zijn. Ons productaanbod omvat:

 • Aangepaste speciale voertuigsystemen voor verschillende toepassingen
 • Draagbare brandblussers die snel en gemakkelijk te gebruiken zijn
 • Andere brandblussers en apparatuur, waaronder blusdekens, zandkisten en meer
 • De levering van brandhaspels en onderhoud en levering van noodverlichting

Meer lezen

Belangrijkste voordelen

Volledig aanbod van brandbeveiligingsproducten

Het geïntegreerde aanbod van brandbeveiligingsproducten, ontwikkeld gedurende vele jaren van productinnovatie via onderzoek en ontwikkeling, beschermt uw personeel, bedrijfsmiddelen en het milieu. We kunnen ons volledig aanbod van brandbeveiligingsoplossingen ontwerpen, installeren en onderhouden, van detectie- tot bestrijding- tot evacuatiesystemen.

Naadloos ontwerp

Onze oplossingen kunnen worden aangepast om naadloos aan te sluiten op het ontwerp en de architectuur van elk type gebouw, dankzij veelvoudige kleurenopties en installatiemethodes die de brandbeveiligingsproducten onopvallend maken. We kunnen de producten gemakkelijk aanpassen aan de MEP-vormvereisten van een gebouw (mechanische voorzieningen, elektriciteit en leidingen) om gepaste projectvoorstellen aan te bieden die duurzaam zijn en aan de specifieke interne en externe architecturale vereisten voldoen.

Naleving en globale certificeringen

Al onze oplossingen voldoen aan alle nationale voorschriften en worden geleverd met globale certificeringen. Onze productontwikkeling en productieprocedures worden regelmatig gecontroleerd en geïnspecteerd door onafhankelijke testlaboratoria over de hele wereld. Hierdoor kunnen we u ongeëvenaarde veerkracht en betrouwbaarheid aanbieden.

Onze merken

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_07.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Contact

Kom in contact:

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Klant- of technische ondersteuning
 • Upgrade uw beveiligingssysteem
 • Lees meer over Johnson Controls

Contact