Draagbare- en brandblusapparaten

 Uw eerste verdedigingsmiddel voor
kleinere branden en meer.

Draagbare- en brandblusapparaten

// Portables en brandblussers

Uw eerste verweer bij kleinere branden en meer

Onze draagbare brandblussers helpen u om risico's in uw huis of op het werk efficiënt te controleren. Zelfs als uw pand is voorzien  van automatische sprinklers, brandblusinstallatie met brandkraan en vaste slanghaspel of andere vaste beveiligingsapparatuur, moet elk gebouw (residentieel, commercieel, industrieel, kantoor, et cetera) voorzien zijn van draagbare brandblussers. Gezien de verschillende klassen van brand (A, B, C, D en F), zult u ervoor moeten zorgen dat u het beste type brandblusapparaat hebt voor het omgevingsspecifieke gevaar. 

Wij helpen u om te bepalen welke draagbare brandblussers uw organisatie nodig heeft en waar die het beste geplaatst kunnen worden op basis van uw gebouwvereisten. Wij bieden verschillende middelen aan om specifieke soorten brand te bestrijden, zoals schuim, water en wateradditieven, CO2, en bluspoeder. Elk middel heeft verschillende kenmerken die samenhangen met het type brand dat het moet bestrijden.

Belangrijkste voordelen

  • Efficiënte en veilige bestrijding
  • Hoge graad van persoonlijke veiligheid
  • Milieuvriendelijk en toekomstvast
  • Lage hoeveelheid van blusstof, ruimtebesparend
  • Lage installatie- en onderhoudskosten

Onze merken

TOTAL Feuerschutz

Als onderdeel van Johnson Controls Integrated Fire & Security Duitsland, biedt TOTAL Feuerschutz GmbH onze klanten toegang tot een breed scala aan producten, wat is gebaseerd op meer dan 100 jaar innovatie en ervaring. TOTAL Feuerschutz Gmbh en zijn aangesloten binnenlandse- en buitenlandse dochterondernemingen ontwikkelen, vervaardigen en verdelen draagbare brandblussers en brandblussers op wielen, brandbestrijdingssystemen en individuele middelen, evenals het ontwerp en de uitvoering van op maat gemaakte brandblusoplossingen, afhankelijk van de specifieke klantenbehoeften. De groep heeft het DIN EN ISO 9001:2008 certificaat behaald.

Productportfolio

Draagbare brandblussers

De combinatie van esthetiek en efficiëntie zorgen ervoor dat u gemakkelijk en snel kunt reageren bij brand en dat er dankzij deze zeer korte reactietijd ook sneller kan worden geblust.

Voertuigsystemen op maat

Voor verschillende toepassingen, op vliegvelden of raffinaderijen.

Andere brandblussers, -apparatuur en materialen

Rookventilatiesystemen, brandkranen, brandhaspels, brandblussers op wielen, blusdekens, noodverlichting en meer.

Onze merken

Image

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_07.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Contact

Kom in contact:

  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Klant- of technische ondersteuning
  • Upgrade uw beveiligingssysteem
  • Lees meer over Johnson Controls

Contact