Evacuatiesystemen

   We bieden schaalbare audiovisuele
  technologie aan die veilige, tijdige en
 compatibele evacuatieprocedures
ondersteunen.

Evacuatiesystemen

// Evacuatiesystemen

Geïntegreerde duurzame oplossingen

We bieden een breed scala aan evacuatiesystemen en diensten op basis van onze schaalbare audio- en visuele technologieën, waaronder omroepinstallatiesystemen, geïntegreerde oplossingen en noodverlichting. Naast onze schaalbare en geavanceerde technologieën, voorzien we in dienst- en onderhoudspakketten op maat en zorgen ervoor dat uw evacuatiesystemen betrouwbaar zijn. Onze oplossingen zijn ontwikkeld om in de behoeften van elk bedrijf, gebouw of kritische infrastructuur te kunnen voorzien.

Preventie en planning zijn onze topprioriteiten om onnodige paniek en verwarring te voorkomen. Om te zorgen dat een evacuatie zonder problemen verloopt, dient u ervoor te zorgen dat alle mensen en medewerkers zich snel en veilig buiten de gevarenzones kunnen begeven. Hoe nauwkeuriger u kunt zijn over de situatie en hoe meer informatie u kunt verschaffen, hoe sneller een evacuatiestrategie kan worden opgestart.

Functies en diensten met toegevoegde waarde

Volledige integratie in de infrastructuur

Onze evacuatie- en omroepinstallaties worden geïntegreerd in uw processen en infrastructuur. Dit geïntegreerde netwerk zorgt voor flexibele communicatie, snelle gegevensoverdracht en toegang tot informatie binnen verschillende sectoren. U kunt ook video surveillance, toegangscontrole, inbraak- en branddetectiesensoren beheren vanuit één enkel platform en daarbij profiteren van:

 • Optimale allesomvattende beveiliging
 • Procesoptimalisatie dankzij meer flexibiliteit en transparantie
 • Verhoogde efficiëntie van administratieve processen
 • Snelle toegang tot veiligheidspersoneel
 • Besparingen op kosten, middelen en tijd

Dienstverlening en ondersteuning bij nood

Betrouwbaarheid, veerkracht en beschikbaarheid zijn enkele belangrijke factoren voor veiligheid en meteen ook de reden waarom ons team van medewerkers u 24 uur per dag ondersteuning, herstellingen en toezichthouding aanbiedt. Onze op maat gemaakte en ondersteunende contracten bieden u alle voordelen van een uitgebreide oplossing voor veiligheidsbeheer: van planning, uitvoering, inbedrijfstelling tot training, onderhoud en reparatie, waaronder ook cloud ondersteuning op afstand.

Productportfolio

Onze 'in de cloud' beheerde diensten en monitoring producten omvatten:

Ontruimingsalarminstallaties

Ontruimingsalarminstallaties zijn vooral belangrijk in geval van nood, om paniek te voorkomen en om duidelijke instructies te geven. Na het alarmsignaal wordt via gesproken woord de situatie geschetst en aanwijzingen gegeven. We bieden daarbij schaalbare oplossingen met een optimale geluidskwaliteit, om aan elke vereiste te voldoen.

Noodverlichting en uitgangscontrole

Visuele markeringen en verlichting van vluchtroutes dienen als extra begeleiding om de uitgang te vinden in een noodsituatie. Met efficiënte noodverlichting - of dit nu een flat, hotel of ziekenhuis betreft - kunt u tijdige, veilige en adequate evacuatieprocedures realiseren. Dit is vooral waardevol om in geval van rook of een elektriciteitsonderbreking de vluchtroutes aan te duiden.

Professionele conferentie- en congressystemen

We bieden geavanceerde technische oplossingen voor gerichte communicatie bij evenementen zoals conferenties of bijeenkomsten in grote auditoria, historische gebouwen, stadions en evenementenhallen. Dit kan variëren van identificatie en registratie van bezoekers tot mogelijkheden voor elektronisch stemmen en simultane vertalingen. Met ons Digital Congress Network garanderen wij een hoogwaardige communicatie overdracht, zowel mondeling als schriftelijk via een draadloos communicatieplatform.

U profiteert van:

 • Een optimale, effectieve akoestiek
 • Duidelijke instructies in geval van nood
 • Aanpassing en uitbreiding van voorzieningen voor elk type gebouw
 • Tijdige meldingen en gerichte oplossingen
 • Flexibele integratie en schaalbare opties

Onze klanten

Fincantieri_logo_site_07.png

“Johnson Controls heeft aangetoond het vermogen te hebben om een breed scala van complexe en innovatieve technologieën te ontwikkelen, aan te passen en te installeren om onze schepen zowel veilig als conform de richtlijnen te houden."

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Contact

Kom in contact:

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Klant- of technische ondersteuning
 • Upgrade uw beveiligingssysteem
 • Lees meer over Johnson Controls

Contact