Wat wij bieden

  Wij geloven in het stimuleren van individuele
 doelen en ambities via onze performance-
en talentenbeheerprogramma's.

Wat wij bieden

// Uw carrière-leertraject bij Johnson Controls

Onze prestatie- en talentbeheerprogramma's helpen u om uw unieke talenten, energie en ideeën bij te dragen, terwijl onze ontwikkelingsprogramma's u helpen om u voor te bereiden op toekomstige rollen binnen de organisatie.

Een carrière bij Johnson Controls biedt uitgebreide mogelijkheden om te leren, veel verschillende mogelijkheden om na te streven, uitdagende projecten en team ervaringen. Tegelijkertijd bieden wij u een individueel leertraject waarin u fundamentele feedback en begeleiding krijgt en waarin u uw vaardigheden volledig kunt ontplooien. Als onderdeel van ons streven naar een omgeving waarin u kunt leren, sponsoren we wereldwijd programma's die helpen onze medewerkers zakelijke en praktische vaardigheden te ontwikkelen, met toegang tot meer dan 4.000 online cursussen in meerdere talen.

Talentontwikkeling: wat maakt ons uniek?

Wij ondersteunen en ontwikkelen de individuele, sterke punten en persoonlijke carrières van onze medewerkers, omdat we begrijpen dat de woorden 'loopbaan' en 'succes' individuele concepten zijn met betrekking tot de doelen en ambities van elke werknemer.

Talentontwikkeling begint door ondersteuning van carrièrebewustzijn en loopbaanoriëntatie. We bieden 'loopbaanoriëntatietraining' in Continental Europe om onze medewerkers te begeleiden met de ondersteuning van managers en specialisten van Human Resources, omdat we willen dat alle medewerkers van ons team een positie vinden die ze met passie kunnen uitvoeren en waarin ze gebruik kunnen maken van hun sterke, individuele punten.

We stimuleren ook het stellen van (ontwikkelings)doelen tijdens regelmatige feedbackgesprekken. Tijdens beoordelingen halverwege het jaar kunt u die doelen nastreven zodat u een eerlijke beoordeling ontvangt aan het eind van het jaar. De driemaandelijkse prestatiebeoordelingen stellen ons in staat om de beste kandidaten voor verdere ontwikkeling in een volgende rol te identificeren en werven.

Lees meer over onze waarden

Opleiding en ontwikkeling

Programma's voor de betrokkenheid van medewerkers

Er worden regelmatig betrokkenheidsenquêtes uitgevoerd onder medewerkers om 'een vinger aan de pols te houden' en te werken aan verbeterprojecten op verschillende gebieden. We werken meestal in focusgroepen, waarbij collega's van verschillende locaties samenwerken aan projecten over de betrokkenheid van medewerkers, om na te denken over verbeterpunten en mogelijkheden om onze werkplek een betere plek te maken.

Women's Growth Network

Bij Johnson Controls waarderen wij diversiteit en integratie en daarom hebben we het Women's Growth Network(WGN) opgericht om de waarde, groei en voortgang van vrouwen te steunen, wat zal leiden tot versnelling van uitzonderlijke bedrijfsprestaties.

Het WGN verbindt medewerkers overal binnen Johnson Controls om ideeën en ervaringen te delen, aan netwerkevenementen deel te nemen, persoonlijke en zakelijke vaardigheden te verbeteren en het geeft vrouwen zichtbaarheid en een stem voor kwesties die specifiek hen betreffen.

Grenzeloze samenwerking

Wij werken nauw samen met klanten en hebben daarbij een praktische benadering als onderdeel van een wereldwijde Johnson Controls groep. We maken ook gebruik van sociale netwerken binnen de onderneming, zodat alle medewerkers zich met elkaar kunnen verbinden en op een grenzeloze manier kunnen samenwerken over de hele wereld. We hebben zelfs de Yammer Klant van het Jaar award ontvangen - een erkenning voor medewerkers die het platform op een uitzonderlijk strategische en innovatieve manier hebben gebruikt.

Zoeken naar een carrière

Als u een teamspeler bent met een passie en wens om te beschermen wat het belangrijkste is, kijk dan bij onze beschikbare carrièremogelijkheden

Zoek carrière

Johnson Controls's succesverhalen

barbara_28.jpg

Compensation & Benefits Manager, Continental Europe

Mijn succes dank ik aan… mijn twee grote passies die ik in mijn werk kan combineren - cijfers en mensen.

 

 

rainer_27.jpg

Retail Product Manager, Continental Europe

Mijn succes dank ik aan… mijn passie om klanten en onze interne organisatie te inspireren.

juergen_27.jpg

Finance Director, Continental Europe

Mijn succes dank ik aan… door er altijd zeker van te zijn dat ik doe wat ik leuk vind. Als je doet wat je leuk vind ben je succesvol.

 

 

ole_28.jpg

Business Development Manager - Store Performance-oplossingen, Continental Europe

Mijn succes dank ik aan... mijn passie voor de retail omgeving. Het draait allemaal om passie en gevoel.

Onze merken