Wie wij zijn

     Johnson Controls is leider in wereldwijde geïntegreerde
    brand - en beveiligingsoplossingen. Wij
   vinden slimmere manieren om levens te
  redden, bedrijven te verbeteren en de
 locaties te beschermen waar mensen leven
en werken.

Wie wij zijn

// Leer Johnson Controls kennen

Johnson Controls is toegewijd aan het bevorderen van veiligheid en beveiliging door slimmere manieren te vinden om levens te redden, bedrijfsprocessen helpen te verbeteren en de locaties te beschermen waar mensen leven en werken.

Onze 57.000 medewerkers, in meer dan 900 locaties over de hele wereld, kunnen u adviseren op het gebied van op maat gemaakte, branche specifieke oplossingen. Ons wereldwijde bereik stelt ons in staat om op veranderingen in verschillende regio's en sectoren te anticiperen en snel de juiste, op maat gemaakte en gelokaliseerde oplossingen te implementeren.

Vestigingen van Tyco Integrated Fire & Security in Continental Europe

In Continental Europe opereren we vanuit 12 landen, met ongeveer 4.000 medewerkers. In de meest uitdagende en veeleisende omgevingen helpen wij onze klanten hun doelen op het gebied van (brand)veiligheid, -beveiliging en bedrijfsvoering te bereiken, met dank aan ons wereldwijde netwerk dat is gebouwd op lokale ervaring.

Onze hoofdkantoor bevindt zich in de buurt van Düsseldorf in Duitsland. Daarnaast hebben we vestigingen in de buurt van Milaan, Madrid, Lissabon, Brussel, Parijs, Zürich, Moskou en Rotterdam. Bekijk onze vacatures om meer te weten te komen over de openstaande vacatures in de verschillende landen.

Contact

Contact

Cynthia van Diejen-Bijloo
Marketing, Business Development & Communicatie Director Benelux

+31 88 260 2600

marketing.nlmail(at)tycointweb.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in om de nieuwsbrief van Johnson Controls te ontvangen.

Aanmelden

Nieuws

Geen nieuws beschikbaar.
Onze merken